Разчитайки на автоматично разпознаване на устройства и проста безжична връзка, вашето устройство ще бъде свързано незабавно, когато извадите слушалките от кутията за зареждане в ушите си, включително устройства като мобилни телефони, таблети, iPad и компютри, които са с BT функция.

В сравнение с кабелните слушалки, слушалките Ulefone, предавани от BT5.1, нямат оплитащ се кабел. Версията BT5.1 е по-стабилна без забавяне за HD повикване, игра на игри или гледане на видео, а разстоянието на предаване е в рамките на 10 метра.

Пъпките Ulefone работят мощно с много комфорт в такъв тънък размер и леко тегло. Захранва за 5 часа с едно зареждане и до 20 часа, ако е сдвоен с кутията за зареждане. Просто се отдайте на мелодията и забравете стреса.

Едно зареждане = 5 часа

Пълен живот на батерията с кутията за зареждане = 20 часа.

Ако се зареждат за 10 минути, слушалките свирят за 1 час, когато кутията за зареждане е със 100% мощност. А кутията за зареждане може да бъде пълна с енергия чрез зареждане в продължение на 2 часа.

Задвижван от 10 mm гласов модул, професионално настроен от Ulefone Lab, аудио ефектът е прекрасен с постоянно звучене и биещи мелодии, протичащи в цялото тяло.

В ежедневието носенето на слушалките за упражнения или докосването им с мокри ръце няма да навреди на слушалките. Безстрашен е за пот и малко вода.

Докоснете задната част на слушалките, за да контролирате или промените режимите. Има множество режими, за да превключвате свободно.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Ulefone Buds

  • Производител: Ulefone
  • Код на продукта: Ulefone Buds
  • Наличност: 3
  • 45.00лв.


Свързани продукти

Тагове: Ulefone

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки