Roborock S8

Роботът е снабден с 3D система за насочване и LIDAR навигация, които го правят изключително функционален и му позволяват да разпознава и избягва до 42 различни обекта в жилището, като мебели, играчки, обувки, чорапи разклонители и други. Тихият режим на работа в продължение на до 180 минути прави уреда идеален за почистване дори и през нощта. Така едно домакинство може да спести много от разходите си за електроенергия. Благодарение на подобрената си мощност на засмукване от 6000Ра, роботът улавя дори и най-малките частици.

Изучава и запомня още с първото стартиране

Подобно на други роботи, S8 картографира дома ви с първото включване. Паралелно с това той използва 3D противодействаща система за защита. С нея роботът се ориентира отлично независимо дали е ден или нощ и може да разпознава по формата и обема до 42 различни предмета, включващи чорапи, столове, кабели, разклонители, обувки и дори животински „изненади“. В зависимост какъв обект засече, роботът решава колко близо да се приближи, за да почисти. В подобни случаи обичайно му помага неговата странично разположена четка.

Картографиране на помещенията и навигация

Подобно на другите прахосмукачки-роботи, S8 прецизно картографира помещението още с първото включване. Едновременно с това се включва и 3D системата за навигация на уреда. По този начин роботът има възможността да разпознава различните предмети, по тяхната форма, като разклонители, кабели, обувки, краката на масата и столовете и други. Според обектите, които открива, уредът преценява колко близо да почисти до всеки един от предметите и до ъглите, като в този случай е подпомаган и от страничната четка. Безупречната навигация позволява прахосмукачката робот да бъде използвана и за почистване през нощта, като така пести доста енергия.

Почистване с Roborock S8

Прахосмукачката-робот Roborock S8 има три основни режима на работа – само сухо, само мокро и комбинирано почистване. Изцяло новите двойни гумени четки DuoRoller подобряват значително работата с прахосмукачката, като осигуряват почистването на различни повърхности, като паркет, ламинат, плочки, килими и мокети. Почистването става бързо и лесно и се предотвратява заплитането на коса и косми от домашни любимци. Обемът на контейнер за прах на Roborock S8 е с вместимост 350 мл, а този за водата е с вместимост 300мл. Благодарение на високата си мощност на засмукване от 6000Ра, роботът без усилие почиства и най-малките частици.

Почистващо дуо

Двойните основни четки са звездата на тази серия. Усукването им е под ъгъл, така че да могат да уловят възможно най-много прах и боклуци, без заплитане, без значение дали работят върху твърди повърхности или меки настилки. Независимо дали подовете ви са матови, лакирани или гланцирани, еластичните влакна на четките деликатно ще подхванат и повдигнат дори най-фините животински косъмчета. Ако килимите ви за мъхести, с класическо рипсено кадифе, сизал с диагонална плетка, от пищна или вълнена тъкан, то двойната четка без проблем ще мине през влакната, без да ги огъва или пречупва; без да оставя следи или да нарушава целостта им.

Почистването на килими с прахосмукачката-робот Roborock S8 също е много лесно, благодарение на системата Roborock Carpet Boost +, благодарение на която без проблем се премахват трохи и косми от домашни любимци.

Мокрото почистване с Roborock S8 се осъществява с помощта на моп, монтиран в задната част, който при почистване оказва натиск от 6000 нютона върху твърдите повърхности. Падът, за който е прикрепен мопа се движи със скорост 3000 оборота в минута, като така премахва и най-упоритите петна и почиства до блясък. Благодарение на предните Ultrasonic сензори, роботът има свойството да засича килимите, при което падът автоматично се повдига на височина до 5мм, като така се предотвратява оставянето на мръсни следи. След почистване уредът автоматично изпразва отпадъците в контейнера за прах, съхранявайки мърсотията до 7 седмици.

Пълен контрол и персонално управление

Прахосмукачката-робот Roborock S8 почиства бързо и прецизно, като картографира и чисти до 30% по-бързо, когато това е необходимо. Роботът автоматично открива тесните пространства, като има опцията да картографира и невидими стени, така че да предотврати засядането на уреда. Всичко това е възможно, благодарение на приложението Roborock. През него могат да се подадат персонализирани графици за почистване, както и графици за редовното почистване на определени зони при необходимост.

Прахосмукачката робот разполага със система за многостепенно картографиране, като разпознава различните нива на жилището, а чрез приложението се поддържат до четири етажа. За целта не са необходими допълнителни идентификации и докове.

Зареждане

Roborock S8 се захранва от батерия, с капацитет от 5200mAh, с които роботът може да почисти помещения с площ над 100кв.м. само с едно зареждане. В тих режим той почиства до 180 минути, което позволява уредът да се използва и през нощта. Така могат да се изберат часови зони, извън пиковите часове, както за почистване, така и за зареждане. По този начин се пести енергия, а и се намаляват разходите за електричество на домакинството.


Гаранция: 24 месеца

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Xiaomi Roborock S8

  • Производител: Xiaomi
  • Код на продукта: Roborock S8 White
  • Наличност: 8
  • 1,599.00лв.
  • 1,165.00лв.


Възможни варианти


Свързани продукти

 Xiaomi Roborock S7

Xiaomi Roborock S7

Т..

1,250.00лв. 1,320.00лв.

Xiaomi Roborock Q7 Max

Xiaomi Roborock Q7 Max

С..

849.00лв. 1,049.00лв.

Тагове: Xiaomi

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки